Bussi Tallinnaan

Bussi Tallinnaan runo

Bussi Tallinnaan vie

kuuma on tie

eessä mobile mikä lie

suussa kuiva on kie-

Li on reissussa myös

Eipä tarvi olla työs

muistitko pakata vyös?

Mitä mahtaa reissussa oottaa…

bussi tallinnaan

Ihan tämä bussi Tallinnaan ei meitä vienyt mutta samankaltainen. Tallinna on kiva matkakohde bussireissullekin.

Kannattaa lähteä. Muita vinkkejä tallinnan busseista löydät vaikkapa täältä: http://www.risteilytallinnaan.com/bussi-tallinnaan/

Kun valintasi on Bussi Tallinnaan kannattaa tarkistaa, että bussissa on vessa, mukavat penkit ja tarpeeksi tilaa. Kuski on yleensä mukava mutta voi olla että matkaseura ei ole.

Ihmiset voivat puhua koko matkan kännykkäänsä ja se on ärsyttävää. iPhone soi ja Android laulaa. Honor -uutuudesta ja LG stä puhumattakaan.

Siksi varmista kiva matkaseura ottamalla paljon kavereita mukaan. Matkassa seura punnitaan ja matkaseura on ykkösjuttu jokaisen paljon matkustavan listalla.

Vaikka lähtisit yksein matkaan löydät varmasti juttuseuraa. Bussi tallinnaan on varma valinta sellaiselle joka on sosiaalinen ja haluaa jutella koko matkan. Pistä siis Samsung jo taskuun ja lopeta Facebook selailu. App kaupat on hyvä myös sulkea.

Saatatpa löytää juttuseuraa vielä laivan buffettinkin ja kauppoihin tai baareihin. Tallinnaankin löydät seuraa jos haluat. Ei tarvi matkata yksin jossei halua!

Katso lisää:

Bussi Tallinnaan

Valitse oma kulkupelisi: https://www.google.com/search