Oonan blogi

ds-o.comLöysimme kivan uuden blogin, jota pitää Oona. Rupesimme seuraamaan Oonaa, koska hän tuntuu pitävän samoista asioista kuin me täällä Mobile Trendissä. Meidän lähtökohtamme on mobiiliteknologia ja miten se mahdollistaa esim. matkojen oston netissä ja hotelli- ja lentovertailut.

Oona on myös kiinnostunut matkustamisesta, erityisesti kaupunkilomista Eurooppaan. Myös rantakohteet ovat hänen sydäntään lähellä. Hän tykkää myös vaatteista ja muodista muutenkin.

Lue Oonan blogia osoitteessa DS-O.com. Ehkä teemme paljonkin yhteistyötä hänen kanssaan tulevaisuudessa. Sovimme jo, että hän testailee seuraavilla matkoillaan wifi-yhteyksiä kahviloissa ja hotelleissa ja arvioi niiden sopivuutta esim. blogin päivittämiseen.

Hyvä esimerkki hyvin toteutetusta matkailuverkkosivusta, joka tukee myös mobiilia ja siten miellyttää Mobile Trend sivua on Trivago.

Meitä kiinnostaa myös verkko-ostaminen ja verkkomaksamisen sovellukset. Näistä Oonalla on myös kokemusta, koska hän ostaa paljon vaatteita ja kenkiä verkkokaupoista ja tilailee myös ulkomailta.