Tallinnan risteily vinkit kaikille

Tässä pieni ukk ja vinkkilista Tallinnan risteilyistä

Onko Tallinnan risteily sinulle?

Jokainen varustamo tarjoaa erilaiset puitteet risteilylle. Laivat on eritasoisesti varusteltu, löytyykö mobile laitteelle latauspaikkoja, onko wifi kunnollinen? Yleensä on. Latauspaikkojakin löytyy esim. kahviloista ja ravintoloista.

Ota myös huomioon risteilyjen trend ideat. Pikkujoulut, vappu ja muut juhlapyhät voivat tehdä risteilyelämyksestä tosi huipun ja tavallisuudesta poikeeavan. Varsutamot järjestävät myös teemaristeilyjä, kuten tanssia, ruokaa ja muuta.

Miksi valita Tallinnan risteily kun voisi lähteä vaikka etelään?

Siihen on parikin hyvää syytä. Tallinna risteily on lähimatkustamista. Vain pari tuntia paatissa ja olet perillä! Tallinna on edullinen kohde. Niin on moni muukin, mutta edullisuudessa myös matkan hinta vaikuttaa. Mihin muualle pääset muutamalla eurolla? Ei edes naapurikaupunkiin suomessa…

Tallinnassa on kaunis talvi ja hieno kesä. Sitä ei voi sanoa etelän kohteista.

tallinnan risteily

Kun ilmasto lämpenee tulevaisuuden tallinnan risteily näyttää tältä

Tallinnassa on halvat kännykkä kaupat. Sieltä saat iPhone 8 puhelimet tai Samsung uutuudet pikkurahalla kotimaahan verrattuna.

Mitä siellä voi tehdä?

Käy vaikka syömässä. Ruoan hinta on noin kolmasosa suomen hinnoista kun valitse paikan oikein. Kokeile vaikka Kalamajaa.

Juo. Tai älä. Suomalaisilla ei ole hyvä maine Tallinnassa, miksi pilaisit sitä entisestään? Älä ole juntti, opettele hyvät juomatavat. Ole eurooppalainen älä mettäläinen. On korkea aika suomalaisten lopettaa se rällästäminen Tallinnassa ja olla ihmisiksi. Slaavilaiset tavat voisi unohtaa. Mitä hyvää ne ovat tuoneet mukanaan? Eivät mitään. Tsekkaa vaikka iso naapurimme 🙂

Siis Pate, ei se toinen peellä alkava…

Katso kaikki risteilyt: https://www.google.com/search

Katso vain Tallinnan risteily: http://www.tallinnanristeily.net/